Adobe Photoshop Touch

Photoshop është në dispozicion për pronarët e telefonave mobilë me sisteme operative iOS dhe Android. Aplikacioni quhet Photoshop Touch dhe në krahasim me versionet e aplikacionit për tabletë, është ndryshuar interfejsi, ndërsa funksionalitetet kanë mbetur kryesisht të njëjta.Aplikacioni mundëson përpunimin e fotografive me rezolucion deri 12 megapixelë, ndërsa ofron edhe veglat standarde për përpunim dhe selektim  të pjesëve të caktuara të fotografisë, mundësinë e përshtatjes së parametrave, si dhe filtrat. Ka të përfshirë edhe mundësinë Scribble Selection për selektim preciz përmes gishtave, si dhe Camera Fill për “shkrirje kreative të shtresave me fotografinë nga kamera e telefonit mobil”. Fotografitë në pajisje të ndryshme mund të sinkronizohen përmes Adobe Creative Cloud.

Photoshop Touch në App Store dhe Google Play kushton pesë dollarë. Shfrytëzuesit e Androidit duhet të kenë të paktën versionin 4.0, ndërsa ata të smartphonëve të Apple mund ta shfrytëzojnë aplikacionin në iPhone 4S dhe 5 me iOS 6.

Advertisements

Posted on March 28, 2013, in News. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: