PICTOPLAZMA 2013

bakea_03

Pictoplasma e specializuar në zbulimin e kartonave vizatimorë më të mrekullueshëm që nga viti 1999. Ju mund të dini tashmë librat Pictoplasma, dhe në qoftë se ju pëlqeni librat , ndoshta do t’iu interesojnë më shumë ngjarjet Pictoplasma. Në vitin 2013, ngjarja do të mbahet në Berlin me ekspozita, animacione, rruga e artit, skulpturë, dizajn grafik, dhe shumë më tepër.

low_bros_01

Advertisements

Posted on March 26, 2013, in News and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: