Llojet e logove

Ka lloje të ndryshme logosh dhe një dizajner nuk duhet të kufizohet kurrë vetëm në një stil.Image

Iconic

Logot simbolike ose ikonë janë përdorur për të ndihmuar në përcjelljen e një përfaqësimi të një kompanie ose markë pa përdorimin e tekstit. Nëse dizajni është menjëherë i njohshëm, i paharrueshëm dhe ka aftësinë për të mbajtur ende qartësi,  duke u riprodhuar në madhësi të vogla, Read the rest of this entry

Logot më të famshme në botë

Image

Logo që bëjnë përshtypje

Korporatat shpesh krijojnë strategji marketingu që synojnë krijimin e një logo që do të ngelet në memorie për dekada me radhë.Kompani si Apple, Coca-Cola, Google, IBM, Pepsi, Adidas dhe Yahoo! e kanë treguar veten duke krijuar logo që kanë revolucionarizuar globin.Logot e tyre bëjnë  dallim në Read the rest of this entry

Mycestro,mousi 3D për gjeneratën e re

Nick Mastandrea po fluturonte në shtëpi nga Denver dy vjet më parë,kur vuri re një burrë që kishte probleme për të punuar në kompjuterin e tij për shkak të vendit të limituar.Atëherë ai parashikoi Mycestro,një mous pa tela që lidhet me gishtin tuaj tregues.

Që nga ajo kohë, ai ka punuar duke përmirësuar produktin e tij, kryerjen e demonstratave, si dhe ndërtimin e një ekipi për zhvillim. Produkti i tij u shfaq edhe në Kickstarter.Fushata ishte e suksesshme, duke fituar Read the rest of this entry

Solid Rock

Image

5euro.al

Cfare eshte 5Euro.al?
5EURO.AL eshte faqja e pare Shqiptare ku njerezit mund te shprehin aftesite e tyre dhe mund te paguhen per sherbimet qe ofrojne. A KA VEND PER TE GJITHE?
Sigurisht qe ka per te gjithe dhe per kedo qe eshte i afte dhe qe mendon se mund te ofroje sherbimet dhe aftesite e tij per njerez qe i nevojiten keto sherbime, si dhe te paguhet per to.
Ju lutemi te vizitoni Read the rest of this entry

Fonte unike


Jeni në përpjekje për të gjetur fontin e duhur për një shkrim të mrekullueshëm?Mbase ajo që ju duhet nuk është një font,por shkronja të bëra me porosi nga një site si handmadefont.com, ku mund të blesh shkronja të një cilësie të lartë me një varietet formash,nga më abstraktet tek më konkretet,lulet,diamantët etj.

Edhe pse ato janë të referuara si “fonts”, këto letra Read the rest of this entry

Adobe Photoshop Touch

Photoshop është në dispozicion për pronarët e telefonave mobilë me sisteme operative iOS dhe Android. Aplikacioni quhet Photoshop Touch dhe në krahasim me versionet e aplikacionit për tabletë, është ndryshuar interfejsi, ndërsa funksionalitetet kanë mbetur kryesisht të njëjta.Aplikacioni mundëson përpunimin e fotografive me Read the rest of this entry

The life of a designer is a life of fight :

fight against the ugliness!

The desire to create is one of the biggest yearnings of human soul

Supermarket 3

Image